header


Våra arrangemang

FridykningFiskeFotografering
JaktSkoterexpeditionVandring

Kort sagt kan man säga att Camp Kenny levererar naturupplevelser. Upplevelser baserade på aktiviteter mitt i den storslagna naturen i och runtom Abisko nationalpark. Oavsett om ni väljer en guidad vandring till den magiska Trollsjön eller utmanande isvaksdyk i Torneträsk är alltid miljön det mest fundamentala. Vi arrangerar också vistelser för jakt och fiske så väl under vintern som under midnattssolens långa sommardagar.

Vår övertygelse är att denna fantastiska del av Sverige måste upplevas, och vår utmaning är att ge er de mest hänryckande aktiviteterna under den bästa guidningen i de vackraste miljöerna.  

Vi ser fram emot att dela med oss av vår värld. Och som en av våra besökare formulerade det: ”Utsikten över torneträsk har du sedan med dig vart du än går!”

Abisko Arkby

Som stående inslag finns vår anläggning för pimpelfiske placerad på Torneträsk. Denna går under namnet Abisko Arkby och är ett samarbete med STF Abisko. Den mobila anläggningen består av 5 stugor, stor så kallad lavvo för gemensamma måltider, bastu samt bad och toalett. Arrangemanget är idealisk för grupper om 10-15 personer.

Artikel i The Guardian
Flyer Camp Kenny - Ark hotell
Flyer Camp Kenny - Ice Diving Exp.